Xandra van der Swan coördinator

Huis van de Tijd heeft nieuwe coördinator

Het Odensehuis organiseert, als één van de partners in het Huis van de Tijd, samen met de deelnemers allerlei activiteiten. Iwan Kenninck was hier als coördinator vanaf het begin (zomer 2019) bij betrokken en heeft veel betekend in het opzetten van het Odensehuis Centrum. Begin juni is in gezamenlijk overleg de samenwerking met hem beëindigd en heeft Miranda Rümke tijdelijk de honneurs waargenomen, waarvoor veel dank. Inmiddels is Xandra van der Swan bereid gevonden de functie van coördinator voor het Odensehuis te gaan vervullen. Zij is als officemanager geen onbekende in het Huis van de Tijd. We wensen haar een goede en plezierige tijd toe bij het Odensehuis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *